ПрАТ "Тара"

Код за ЄДРПОУ: 05452793
Телефон: 0314255181
e-mail: info@tara.pat.ua; polimet_tara@mail.ru
Юридична адреса: 90400, Україна, Закарпатська обл., м. Хуст, вул. Вокзальна, буд.17
 
Дата розміщення: 25.04.2014

Особлива інформація на 25.04.2014

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нПрипинено повноваженняГолова Наглядової радиДзяпко Павло Дмитровичд/в, д/в, д/в0.1663
Зміст інформації:
25.04.14р рiчними Загальними зборами акцiонерiв ПрАТ «Тара» прийнято наступне рiшення (протокол вiд 25.04.14р № 1): - про припинення повноважень Голови та членiв Наглядової ради ПрАТ "Тара". Припинити повноваження Голови та членiв Наглядової ради ПрАТ "Тара" , обраних Загальними зборами акцiонерiв, що вiдбулись 26.04.2011р. Дзяпко Павло Дмитрович – Голова Наглядової ради, володiє часткою у статутному капiталi ПрАТ «Тара» у розмiрi 0,1663%. Фiзична особа згоду на розкриття паспортних даних не надала.Рiшення прийнято, у зв`язку iз виключною компетенцiєю загальних зборiв товариства щодо обрання членiв Наглядової ради вiдповiдно до ЗУ «Про акцiонернi товариства» та Статуту ПрАТ «Тара". Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. На посадi Голови Наглядової ради перебував з 26.04.11р.
д/нПрипинено повноваженняЧлен Наглядової радиПопович Наталiя Миронiвнад/в, д/в, д/в8.5356
Зміст інформації:
25.04.14р рiчними Загальними зборами акцiонерiв ПрАТ «Тара» прийнято наступне рiшення (протокол вiд 25.04.14р № 1): - про припинення повноважень голови та членiв Наглядової ради ПрАТ "Тара" Припинити повноваження Голови та членiв Наглядової ради ПрАТ "Тара" , обраних Загальними зборами акцiонерiв, що вiдбулись 26.04.2011р. Попович Наталiя Миронiвна – член Наглядової ради, володiє часткою у статутному капiталi ПрАТ «Тара» у розмiрi 8,5356%. Фiзична особа згоду на розкриття паспортних даних не надала.Рiшення прийнято, у зв`язку iз виключною компетенцiєю загальних зборiв товариства щодо обрання членiв Наглядової ради вiдповiдно до ЗУ «Про акцiонернi товариства» та Статуту ПрАТ «Тара". Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. На посадi члена Наглядової ради перебувала з 26.04.11р.
д/нПрипинено повноваженнячлен Наглядової радиДзяпко Мирослава Юрiївнад/в, д/в, д/в8.9901
Зміст інформації:
25.04.14р рiчними Загальними зборами акцiонерiв ПрАТ «Тара» прийнято наступне рiшення (протокол вiд 25.04.14р № 1): - про припинення повноважень Голови та членiв Наглядової ради ПрАТ "Тара". Припинити повноваження Голови та членiв Наглядової ради ПрАТ "Тара" , обраних Загальними зборами акцiонерiв, що вiдбулись 26.04.2011р. Дзяпко Мирослава Юрiївна – член Наглядової ради, володiє часткою у статутному капiталi ПрАТ «Тара» у розмiрi 8,9901%. Фiзична особа згоду на розкриття паспортних даних не надала.Рiшення прийнято, у зв`язку iз виключною компетенцiєю загальних зборiв товариства щодо обрання членiв Наглядової ради вiдповiдно до ЗУ «Про акцiонернi товариства» та Статуту ПрАТ «Тара". Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. На посадi члена Наглядової ради перебувала з 26.04.11р.
д/нОбраноГолова Наглядової радиДзяпко Павло Дмитровичд/в, д/в, д/в0.1663
Зміст інформації:
25.04.14р рiчними Загальними зборами акцiонерiв ПрАТ «Тара» прийнято наступне рiшення (протокол вiд 25.04.14р № 1): - обрати Головою Наглядової ради ПрАТ "Тара" Дзяпка Павла Дмитровича строком на 3 роки. Вважати його повноваження на посадi Голови Наглядової Ради Товариства такими, що набули чиннiсть з моменту пiдписання зазначеного протоколу.Обґрунтування змiн: припинення повноважень членiв органiв управлiння товариства у зв’язку iз закiнченням термiну їх дiї та необхiднiсть обрання членiв органiв управлiння товариства на новий строк. Дзяпко П.Д. згоду на розкриття паспортних даних не надав. Володiє часткою у статутному капiталi ПрАТ "Тара", йому належить 15 акцiй. Протягом останнiх 5-ти рокiв працював головним iнженером ПрАТ "Тара", обiймав посаду директора ПП "Будiвельна компанiя "Новi технологiї-Х", член правлiння ВАТ "Тара", голова Наглядової ради, приватний пiдприємець. Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини.
д/нОбраночлен Наглядової радиПопович Наталiя Миронiвнад/в, д/в, д/в8.5356
Зміст інформації:
25.04.14р рiчними Загальними зборами акцiонерiв ПрАТ «Тара» прийнято наступне рiшення (протокол вiд 25.04.14р № 1): - обрати членом Наглядової ради ПрАТ "Тара" Попович Наталiю Миронiвну строком на 3 роки. Вважати її повноваження на посадi члена Наглядової Ради Товариства такими, що набули чиннiсть з моменту пiдписання зазначеного протоколу.Обґрунтування змiн: припинення повноважень членiв органiв управлiння товариства у зв’язку iз закiнченням термiну їх дiї та необхiднiсть обрання членiв органiв управлiння товариства на новий строк. Попович Н.М.. згоду на розкриття паспортних даних не надала. Володiє часткою у статутному капiталi ПрАТ "Тара", їй належить 770 акцiй. Протягом останнiх 5-ти рокiв працювала i працює лiкарем-кардiологом у Хустськiй районнiй полiклiнiцi, член Спостережної ради ВАТ "Тара". Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини.
д/нОбраночлен Наглядової радиДзяпко Мирослава Юрiївнад/в, д/в, д/в8.9901
Зміст інформації:
25.04.14р рiчними Загальними зборами акцiонерiв ПрАТ «Тара» прийнято наступне рiшення (протокол вiд 25.04.14р № 1): - обрати членом Наглядової ради ПрАТ "Тара" Дзяпко Мирославу Юрiївну строком на 3 роки. Вважати її повноваження на посадi члена Наглядової Ради Товариства такими, що набули чиннiсть з моменту пiдписання зазначеного протоколу.Обґрунтування змiн: припинення повноважень членiв органiв управлiння товариства у зв’язку iз закiнченням термiну їх дiї та необхiднiсть обрання членiв органiв управлiння товариства на новий строк. Дзяпко М.Ю. згоду на розкриття паспортних даних не надала. Володiє часткою у статутному капiталi ПрАТ "Тара", їй належить 811 акцiй. Протягом останнiх 5-ти рокiв працювала бухгалтером по матерiалах ПрАТ "Тара", член правлiння ВАТ "Тара", член Наглядової ради, приватний пiдприємець. Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини.
д/нПрипинено повноваженняРевiзорЛутак Iгор Валерiйовичд/в, д/в, д/в0.1663
Зміст інформації:
25.04.14р рiчними Загальними зборами акцiонерiв ПрАТ «Тара» прийнято наступне рiшення (протокол вiд 25.04.14р № 1): - про припинення повноважень Ревiзора ПрАТ "Тара". Припинити повноваження Ревiзора ПрАТ "Тара" , обраного Загальними зборами акцiонерiв, що вiдбулись 26.04.2011р. Лутак Iгор Валерiйович – Ревiзор, володiє часткою у статутному капiталi ПрАТ «Тара» у розмiрi 0,1663%. Лутак I.В. згоду на розкриття паспортних даних не надав .Рiшення прийнято, у зв`язку iз виключною компетенцiєю загальних зборiв товариства щодо обрання Ревiзора вiдповiдно до ЗУ «Про акцiонернi товариства» та Статуту ПрАТ «Тара". Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. На посадi Ревiзора ПрАТ "Тара" перебував з 26.04.11р.
д/нОбраноРевiзорЛутак Iгор Валерiйовичд/в, д/в, д/в0.1663
Зміст інформації:
25.04.14р рiчними Загальними зборами акцiонерiв ПрАТ «Тара» прийнято наступне рiшення (протокол вiд 25.04.14р № 1): - обрати Ревiзором ПрАТ "Тара" Лутака Iгоря Валерiйовича строком на 3 роки. Вважати його повноваження на посадi Ревiзора Товариства такими, що набули чиннiсть з моменту пiдписання зазначеного протоколу.Обґрунтування змiн: припинення повноважень членiв органiв управлiння товариства у зв’язку iз закiнченням термiну їх дiї та необхiднiсть обрання членiв органiв управлiння товариства на новий строк. Лутак I.В. згоду на розкриття паспортних даних не надав. Володiє часткою у статутному капiталi ПрАТ "Тара", йому належить 15 акцiй. В 2006-2007 рр працював спецiалiстом з облiку ТОВ "НК Альфа-Нафта",голова Ревiзiйної комiсiї, приватний пiдприємець. Не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.